NLDoetdag in de Pluktuin in Rotterdam met veel vrijwilligers

NLDoet dag in de #Pluktuin in #Rotterdam. Veel enthousiaste #vrijwilligers. en daarnaast een uitleg wat er zoal wordt gedaan. Het onderhouden van de tuin, workshops, evenementjes en elke zondagmiddag mozaiek

De handen uit de studenten mouwen bij NL doet dag in de Pluktuin Rotterdam

Vandaag NL doet dag in de #Pluktuin in #Rotterdam met een aantal hele enthousiaste studenten die de #Studentenvereniging R.S.V. #Laurentius. Een dag klusjes in de tuin en gezelligheid. Super bedankt.

Luizen melken.

Elk jaar weer zitten de #Pluktuin van #Rotterdam kersenbomen vol met luizen….in stand gehouden door mieren die de luizen melken. Lieveheersbeestjes doen hun best de luizen te verorberen, maar dat lost het probleem niet helemaal op.

Er staan nog meerder molens in #Nederland maar deze molen in Rotterdam betekend heel veel voor deze vrouw. Het voelt daarom als haar #Molen.

2021 EssenburgPark een groene Oase in Rotterdam.

Het #Essenburgpark is een natuurgebied van 900 meter lang en 100 meter breed, gelegen tussen de Essenburgsingel en de spoorlijn in #Rotterdam.

Wat zou jij wensen.

Er was eens vrouw en die had van die krachten. Een bijzonder verhaal.

Van hobby naar passie vertelt deze #Rotterdamse vrouw. Zoals veel mensen in #Nederland en daar buiten fotograferen zij ook eerst met haar Smartphone. Nu met haar camera krijgt iedereen een kans om op de foto te komen verteld ze.

In het plaatsje Heijplaat vlakbij #Rotterdam maakt #Kunstenaar Loek prachtige beelden voor buiten van Pispotte staal zoals hij het noemt.

De grootste fan van Jules Deelder

#Jules #Deelder, (24 november 1944 – 19 december 2019) uit #Rotterdam Wie heeft hem niet gekend. Een interview van Vrouw bijt Man een van zijn grootste fan. Niet alleen schrijver, dichter en voordrachtskunstenaar, maar ook muzikant en kunstenaar. Jules Deelder maakte werelds langste gedicht over zijn dochter Ari. Is te zien in de Benelux tunnel en is 900 meter lang.

2021 De jaarlijkse activiteit Schilderen in de #Natuur van de #Pluktuin in #Rotterdam. Ondanks de regen is het een fantastische gezellige middag met leuke enthousiaste deelnemers waarvan ook leden van de #Klup. Schilderen in de natuur is een onbegrensde bijzondere ervaring.

Schilderworkshop met het thema #herfst in de Pluktuin in #Rotterdam. Een bijzondere man die er zijn eigen verhaal via zijn #schilderkunst laat zien.